Anaokulu ve Kreş Yenileme Çalışmaları

Anaokulu ve Kreş Yenileme Çalışmaları

Okul Danışmanlığı Hizmetleri olarak hizmet detaylarımızı geliştirme noktasında ciddi adımlar atıp sıfırdan kurulumlar dışında var olan anaokulu ve kreşlere yönelik revize çalışmaları gerçekleştirmekteyiz.

Anaokulu ve Kreş Yenileme Çalışmalarının amacı nedir?

Anaokulu ve kreş yenileme çalışmalarının amacı artan rekabet ortamında kalıcılığı sağlamak, tercih edilebilir anaokulu ve kreşlerin sayısını artırmak dolayısıyla kazanç noktasında kurum sahiplerine destek olmaktır.


Bilindiği gibi hemen hemen her bölgede anaokulu ve kreşler bulunmaktadır. İrili ufaklı bir çok anaokulu ve kreşin kendine münhasır bir yapısı olmakla birlikte kimi ya tam kapasite ya da %30 luk kapasitelerle çalışmaktadırlar. Küçük kapasiteli anaokulları ve kreşler artan rekabet ortamlarına ayak uyduramamakta ve bu nedenle devir ya da kapatma yoluna gitmektedirler.

Sektörün bu günkü durumu ele alındığında rekabet ortamında ben de varım diyebilmek için öncelikli olarak yapılması gereken adımları atıp zor durumdaki anaokulu ve kreşlere yeni bir boyut kazandırmak son derece doğru bir yaklaşım olmaktadır. Biz de bu vesileyle var olan anaokulu ve kreşler için çalışmamızı daha profesyonel düzeye çekmiş bulunmaktayız.

Veli profillerine baktığımızda büyük bir çoğunluğu çocuğunu verecekleri yeri seçerken ya da incelerken ilk olarak dekorasyona bakmaktadır. İyi düzenlenmiş ve kalite algısı yüksek anaokulu ya da kreş gördüklerinde kayıt yapmak için fazla araştırma içine girmemekteler ve bu da o anaokulunun tam kapasiteye yakın bir doluluk oranına ulaşmasını sağlamaktadır.

Anaokulu ve Kreş Yenileme Çalışmaları Nasıl Gerçekleşecek

Öncelikle var olan anaokulunun fiziki incelemesi yapılacak olup kapasite artırımının mümkün olup olmadığına bakılacaktır. Kurucu'nun bu iş için belirleyeceği bütçeye göre hareket edilecek olup ardından yapılması gereken ufak tefek tadilatlar ve tasarım oluşturulacak ardından uygulamaya geçilecektir. Yerin büyüklüğüne göre çalışmalar 15 gün ile 45 gün arasında sürmektedir.

Bu iş için ayırmam gereken bütçe nedir?

Anaokulu ve kreş yenileme çalışmaları için bütçe tamamen kurucunun belirleyebileceği gibi özgün bir çalışmada bu rakamlar üst seviyelere ulaşabilir. Bir rakam belirtmek doğru olmaz. Yenileme çalışmalarındaki bütçe anaokulu ve kreşin büyüklüğüne göre değişmekte olup isteğe göre ekonomik, özel tasarım ya da Vip tasarım olarak yapılabilir.
Detay için okul danışmanlığı anaokulu revize çalışmaları sayfamıza göz atabilirsiniz.