Anaokulum için devlet desteği alabilir miyim?

Anaokulum için devlet desteği alabilir miyim?

Var olan bir anaokulunuz için belki bir destek alamazsınız ama yeni açacağınız kreş ve anaokulu için devlet desteklerinden yararlanabilirsiniz. 
Bunun için elimde ne kadar sermayem olması gerekiyor diyenler için ise öncelikle yazının en altındaki bağlantıda bulunan yazımızı okumalarını tavsiye ederiz. Devlet desteklerinden faydalanmak isteyen kim olursa olsun bu yazı da bir çok detayı bulmuş olacaktır. 
Devlet Desteği ile anaokulu ya da kreş açmak için bizimle mutlaka iletişime geçebilirsiniz. Bu sayede sizin için karlı bir yatırım ortaya çıkarabiliriz. Amacına uygun kullanım alanlarıyla hem kaliteli bir eğitim kurumunun sahibi olacaksınız hem de alacağınız destekler sayesinde en az %50 civarında tasarruf edeceksiniz. 
Diğer bölgeler düşünüldüğünde ise bu rakamlar çok daha yukarılara çıkmaktadır. 3, 4, 5, bölgeler düşünüldüğünde bu rakamlar % 70 civarında olabilmektedir. 
Eğer 6. bölgede bulunuyorsanız o zaman bu rakamlar % 300 'e kadar çıkabilmektedir. 
Bu durumda yapılacak olan yatırım ciddi oranda geri dönmüş olacaktır. Hiç bir şey yapmasanız bile 2 yıl içinde kendini amorti edebilecek durumda olacaktır. 
Hangi bölgede olduğunuzu görmek için ise Anaokulu Devlet Teşvikleri sayfamızdan inceleyebilirsiniz. 
Uzun vadeli düşünüldüğünde, devlet destekleriyle anaokulu açmak bir  çok açıdan size karlı bir yatırım olarak geri dönecektir. Tek yapmanız gereken bize ulaşmak. 
Teşvik sistemi hakkında merak ettikleriniz olabilir. Gönül rahatlığıyla arayıp bilgi alabilirsiniz. 
Okul Danışmanlığı Hizmetleri