Anahtar Teslim Anaokulu ve Kreş Çalışması


Okul Danışmanlığı Hizmetlerinin alanlarından birini oluşturan anaokulu kurulumu ile yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde hayalinizdeki anokulunu kuruyoruz.
Peki anahtar teslim anaokulu kapsamında neler yapılacak ve süreç nasıl işleyecek. Şimdi bunlara bakalım.


Anahtar teslim anaokulu kapsamında siz sadece yerinizi buluyorsunuz ve geri kalan tüm işlemleri biz hallediyoruz. Mekanınızın ölçülerini alıp en uygun tasarım mimarlarımız tarafından hazırlanıyor ve size anaokulunun bittiğindeki durumunu gösteriyoruz. Onay aşamasından sonra yapmamız gereken uygulamaları yerine getirdikten sonra belirlediğimiz tarihte işimizi bitiriyoruz. Sonrasında size anahtarınızı teslim ediyoruz.

Anahtar Teslim Anaokulu kapsamında herşey dahil mi ?

Evet her şey dahil. Mutfak malzemelerinden, lavabolarına kadar, sınıf donanımlarından müdür odasına kadar, tabelanızdan web sitenize kadar herşey dahildir.

Bu süre içinde benim ne yapmam gerekir?

Okulun kurulum işlemleri bitene kadar sizin yapacağınız eğitim politikanızı belirlemek ve personel seçimlerinizi yapmanız olacaktır.

Okulum zamanında teslim edilmezse ne olacak?

Sözleşmede belirttiğimiz tarih içerisinde hatta daha erken bir tarihte okulunuzun kurulum işlemleri bitmiş olacaktır.

Okul açmak istiyorum ama prosedürlerin neler olduğunu ve nasıl açacağımı bilemiyorum. Bu konuda ne yapabilirim?

Okul açmak istiyorsanız ve nasıl hareket etmeniz gerektiğini bilemiyorsanız, ekibimiz sizi bu konuda yönlendirecektir.

Anaokuluna öğrenci kayıtlarını ne zaman almaya başlayabilirim? 

Anaokulunuzun ön onay alması durumunda ön kayıt ve resmi olarak ruhsatınızı aldığınız tarihten itibarende kayıtlarınızı alabilirsiniz.

Okulumun tanıtımı için neler yapmam gerekiyor?

Anaokulunuzla ilgili olarak sizinle Okul Danışmanlığı Sitemizde okulunuzun tanıtımını gerçekleştiriyoruz ve aynı zamanda broşür ve reklam çalışmalarıyla birlikte istediğiniz kurumsal imajın oluşmasını sağlıyoruz.

Anaokulu mu açmalıyım yoksa Kreş mi?

Bu sorunun cevabı yine size bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Anaokulunda 36-72 aylık çocukları alabilirken, kreş açtığınızda 0-72 aylık çocukları okulunuza kayıt edebilirsiniz. Kreş açtığınızda bakıcı anne olarak çalışanınızın olması gerekmekte ve bazı özel hususları da yerine getirmeniz gerekmektedir.

Anaokulu ya da Kreş açmak istediğimde kurulum ne kadar sürer?

Anaokulu ya da kreş açmak istediğinizde kurulum, mekanın durumuna göre değişiklik göstermektedir. Bulunduğunuz yerin ölçümlerinden sonra size net olarak bir tarih verilmektedir. Bir ön bilgi olması açısından normal şartlar altında bir anaokulu ya da kreşin kurulması yaklaşık olarak 1-3 ay civarında olmaktadır.

Peki anaokulu ya da kreş açmaya karar verdiğimde ne yapmam gerekiyor?

Sadece sözleşmelerimizi imzalamamız gerekmektedir. Geri kalan tüm işlemler tarafımızdan yapılacaktır. Tüm prosedürler burada anlatılacaktır.



Daha detaylı bilgi almak için iletişim bölümünden bizlere ulaşabilirsiniz.

Yorumlar