Anaokulu ve Kreş Kurulumu Danışmanlığı

Anaokulu ve kreş kurulumu hizmetleriyle okulöncesi alana hizmet veren Okul Danışmanlığı Hizmetleri, danışmanlığını verirken, bir çok alanı gözeten yapısıyla dikkat çekmektedir.

Önemli olan anaokulu veya kreş kurmak değil, kurulan kreşin ya da anaokulunun devamlılığı için gerekli olan noktaları belirlemektir. Okul Danışmanlığı hizmetleri olarak bizim yaptığımızda tam anlamıyla budur.

Bizler çalışmalarımıza başlarken profesyonel olarak yaklaşırız. Amacımız sizin açmayı düşündüğünüz anaokulu veya kreşinizin sürekliliğini sağlamaktır. Bir anaokulunu açmak basittir. Ama işletme sürecinde rekabet edebilmek ve sürekliliği sağlamak zor iştir. Biz sadece malzemelerinizi temin edelim ondan sonrası bizi ilgilendirmez demek yerine, başlangıçtan itibaren hep sizinle oluyoruz. Her türlü destek almak istediğiniz nokta da bir adım ötenizde duruyoruz.

Kurulum için yapmış olduğumuz görüşmelerde dikkat ettiğimiz hususlardan bir tanesi de karlılığınızı ne düzeyde tutabileceğinizin hesaplarını yapmaktır. Sonuçta müteşebbis olarak bütün riskleri alıyorsunuz ve ne ile karşılaşacağınızı bilemiyorsunuz. Bizler size nelerle karşılacağınızı tam anlamıyla sunuyoruz. Fizibilite çalışmalarını yapıyoruz. Aldığımız verileri doğru bir şekilde kullanarak nasıl bir anaokulu açmanız gerektiği konusunda bilgilendirmeler yapıyoruz ve sonrasındaki süreç başlamış oluyor.

Devamında okulunuzda yapılması gereken uygulamaları ve programları belirleyen unsurları ortaya çıkarıyoruz. Neyi ne için yapacaksınız ve hangi ürünü nerede kullanacağınıza kadar programlıyoruz. Geriye sadece denetlemek kalıyor.

Anaokulu ve Kreş Kurulumu çalışmalarımızda bir anaokulunda olması gereken standartların dışına çıkmıyoruz. Bunlara gerek yok daha az maliyet olsun demiyoruz. Sizi farklı kılacak olan bütün olasılıkları değerlendiriyoruz. Sonrasında ise kaliteli eğitim kurumu olma yolundaki kumanda tamamen sizin elinizde.

Okul Danışmanlığı Hizmetleri
Anaokulu ve Kreş Kurulumu Hizmetleri

Yorumlar