Anaokulu Açmak , Kreş açmak

Bir çoğumuzun başlarken önem verdiği teknik ayrıntılarına giremediği belki de hadi ben de bir okul açayım mantığından yola çıkarak oluşturduğu okullar bulunmaktadır. Çalışmalarımız içerisinde gittiğimiz bir çok okulda ve devretmek isteyen bazı okullarımızda karşılaştığım tablo bunu gösterir niteliktedir.

Biz Okul Danışmanlığı olarak, anaokullarındaki eğitim kalitesinin artırılmasını hedeflemekteyiz. Var olan binlerce okulun hepsine belki bu düşüncemizi anlatamayabiliriz fakat bir gerçeği en azından yansıtabiliriz.
Eğitim kalitesi ve hizmet anlayışı,
Bu çok önemli bir kavramdır. Çünkü anaokulunuzda bulunan öğretmenlerinizin sizi arkadan vurduğunu, çalışanlarınızın size karşı cephe aldığını, ya da en ufak bir dikkatsizlik sonucu öğrencilerini kaybeden okullarımızın olduğunu biliyoruz.
Bu günkü yazımızda kreş açmak için gerekli olan unsurları, anaokulu açarken dikkat edilmesi gereken hususlardan bir kaçına değineceğiz.

Anaokulu nedir ne iş yaparlar?

3-6 yaş çocukların hayata ilk hazırlıklarının yapıldığı, bu anlamda eğitimin verildiği güzide kurumlar diyebiliriz. Neden anaokulu açayım diyebilirsiniz. Devlete bağlı olan anaokulları ihtiyaca cevap verebilecek nitelikte değillerdir. Bu nedenle de özel okullara ihtiyaç duyulmaktadır. özel okul olmanın avantajı olabileceği gibi dezavantajları da vardır. Bu dezavantajları fırsata çevirebilecek olan ise anaokulu yönetiminin eğitim ve kalite anlayışı olacaktır. Çünkü her ne kadar eğitim kurumu olsanız da bütün giderleriniz okul tarafından karşılanmaktadır. Bu da bir rant meselesi haline gelmektedir.
Oluşan bu durum itibariyle yapmanız gereken girdi ve çıktılarınızı kontrol altına almak ve bu konuda geleceğe yönelik planlar yapmak olmalıdır. Aksi halde sizin okulunuz gibi bir çok okul var.

Okul Danışmanlığı sitemizde yer alan ve anaokulu açarken, kreş açarken karşılaşabileceğiniz neredeyse tüm unsurları barındıran bir yazı hazırladık.
Anaokulu açmak için neler gerekli ?
Kreş açmak istiyorum ama nereden başlamam gerekli,
Kreş açmanın maliyeti ne kadardır?
Anaokulu maliyetleri nelerdir?
Kimler kurucu olabilir?
Kimler anaokulunda müdür olabilir?
Kreş açmak için gerekli belgeler nelerdir?
Anaokulu açmak için gerekli belgeler nelerdir?
Kreş açarken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?
Kreş binasının özellikleri nasıl olmalıdır? gibi bir çok sorunun yanıtını orada verdik. Yazının linkini de buradan paylaşalım istedik. Sayfanın sonunda linkimizi bulabilirsiniz.

Okul Danışmanlığı hizmetleri olarak, hizmetlerimizi buradan da belirtelim istedik. Biz, sizin açmayı düşündüğünüz anaokulu için gerekli olan tüm unsurları oluşturuyoruz. Yasal prosedürler haricinde kalan tüm unsurları biz yerine getiriyoruz. Nedir bu unsurlar; Anaokulu donanımları, Mutfak malzemeleri, Bilişim sistemleri, Matbaa işlemleri, Web tasarım hizmetleri, Anaokulu ve kreşlerde seminer hizmetleri, okul rehberine ücretsiz kayıt, okulunuzun tanıtım yazısı, ve sizinle kararlaştırdığımız bizim yapmamızı istediğiniz tüm unsurlar.
Şimdiden anaokulu ve kreş açmak isteyenlere kolay gelsin diyoruz.

Anaokulu ve kreş açmak  hakkında sorularınızın cavaplarını buradan bulabilir veya iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz.
Okul Danışmanlığı Hizmetleri
0544 213 30 09
Yusuf YILMAZ